Despre noi

Bicicleta cu Talent visul unei nopti de „iarna” a devenit realitate,cel putin in scripte,la data de 29.03.2016
De acum insa ne prezentam in fata dumneavoastra cu ceea ce suntem:BICICLETA,o cafenea mobila,TALENTUL ceea ce indraznim sa va oferim intr-un spatiu de dimensiuni restranse si in locuri unde nu exista acces la toata gama de produse pe care vi le preparam dupa retete cu bun gust si maiestrie.

In toate anotimpurile va puteti revigora sau relaxa cu produse variate pe baza de cafea,dar si cu ceaiuri,fresh-uri,smothie-uri si alte gustari si racoritoare care iti vor face ziua de nota 10.Redescopera frumusetea gesturilor de zi cu zi,ca sa te apropii cu adevarat de cei din jur.

Lumea Manuel Caffe se povesteste intr-o atmosfera relaxanta,descoperind gesturi simple si autentice.Cele mai bune boabe de cafea din lume sunt prajite,lasate la maturat,amestecate si ambalate cu aceeasi pasiune capabila sa se traduca intr-o inimitabila excelenta italiana.

Manuel Caffe Aroma Bar,produsul principal pe care il oferim cu mare drag,este un amestec cremos cu un gust bine balansat.Contine in cea mai mare parte cafea arabica,asa ca toata gama sa poata fi savurata la fiecare inghititura.

Pentru ca puterea talentului se hraneste si sporeste prin sfaturi,vom fi receptivi la toate sugestiile dumneavoastra.
Pana atunci ne vom stradui sa va multumim pe toti cei care ne veti gasi in diferite puncte ale orasului,sau pe cei care ne veti solicita la evenimente placute din viata dumneavoastra,deoarece:
Immortalis est ingenii memoria,cu alte cuvinte
Amintirea unui talent adevarat ramane nemuritoare.

Parteneri

logo-sico-png
manuel_1
_fritz-kola Logo_quadratisch
Fentimans Banner Logo
mellow
Corso Logo on yellow
logo-hw-319x165
Logo LaStrada nou feb2014-buline
mars-icecream-logo